Aanmelden schooljaar 2023-2024

Meld je digitaal aan bij onze leuke school met een van onderstaande formulieren. Wij weten dan dat je naar onze school wilt komen en ondernemen de vervolgstappen. Vul de gevraagde gegevens zo volledig mogelijk in. Via ons reserveringssysteem kan je een afspraak maken om in te schrijven binnen de geldende corona-maatregelen. Lees hieronder hoe je kan reserveren!

Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden naar het Rotterdam Designcollege? Goed zo! Je bent bij deze van harte uitgenodigd om sfeer te komen proeven. Let op de corona-maatregelen op dit moment 

Wie weet is het RDC jouw school vanaf 2023-2024. Je kan via ons reserveringssysteem een VIP-arrangement boeken en  een persoonlijke ontvangst krijgen. Vanaf september 2022 kan je weer boeken voor dit arrangement. Kijk regelmatig op onze site.

Alle ontvangsten worden conform de geldende corona-maatregelen vorm gegeven. Op dit moment kan er met maximaal 2 personen tegelijk geboekt worden. Mocht dit veranderen dan maken wij hier melding van op deze site. Voor de openlesmiddag geldt dat er met meer personen meegedaan kan worden.

Via onderstaande formulieren kun je ook contact zoeken.

 

Ik zit in groep 6,7 of 8 van de basisschool

of

Ik zit reeds op een VO-school